27 september, 2016

Om företaget

Vi är specialiserade inom köks- och badrumsrenovering samt VVS-arbeten men utför även all slags renovering, ombyggnad och tillbyggnad (ROT) åt våra kunder. Vi har 18-års erfarenhet från byggnadsbranschen.

Kvalitet, noggrannhet och branschregler är väldigt viktigt för oss. Därför är det självklart att vi är ett våtrumsbehörigt företag, ett auktoriserat Säker Vatten företag och använder material av hög kvalité. Därför utförs alla arbeten enligt BBV, Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum samt vatteninstallation enligt gällande installationsregler (säker vatteninstallation) där kvalitetsdokument lämnas för våtrumsutrymmen samt VVS-arbeten. Likaså har vi ansvarsförsäkring hos If så att du som kund kan känna dig trygg.

Bakgrund:

Vi är ett familjeföretag som startades år 2016 med en stark vision om att förbättra byggnadsbranschen. Vi tycker att kvalitén, professionalismen samt närheten till kunden bör förbättras på marknaden. Därför heter vi IDEAL Bygg & Badrum där IDEAL är vårt värdeord som genomsyrar hela verksamheten:

  • Idealiskt: Vårt jobb skall vara utfört på ett idealiskt och kvalitativt sätt.
  • Duktiga: Endast duktiga och certifierade hantverkare.
  • Erfarna: Hantverkarna har mångårig erfarenhet.
  • Ambitiösa: Vi är ett ambitiöst företag med ambitiösa anställda som gör allt för att få våra kunder nöjda.
  • Lojala: Vi är ett lojalt och seriöst företag som Du kan lita på!

Vår vision

Vi vill att alla skall vara nöjda och trivas med sitt boende! Genom vårt fokus på kvalitet, precision och professionalism vill vi öka medvetenheten bland våra kunder och förbättra byggnadsbranschen. Vi skall bli den mest kvalitativa byggnadsverksamheten med flest nöjda kunder i Stockholm!

Affärsidé

Vår affärsidé är att på ett professionellt och kvalitativt sätt genomföra ROT- och VVS-arbeten åt privatpersoner i Stockholm.

 

När du anlitar oss så kan du känna dig trygg!